COACHING BEDRIJVEN

BIJ BURN-OUT

OF VOOR INDIVIDUEN / GROEPEN MET HOGE POTENTIE


Burn-out

Medewerkers met veel potentie of anders denkende zijn gevoelig voor een burn-out. Dit uit zich in onverschilligheid, frustratie (richting het beleid), afzondering of extreme vermoeidheid/lichamelijke klachten. Het is geen teken van zwakte en ook niet de bedoeling dat zij na een periode van rust weer verder gaan met wat ze deden. Zij zijn gebaat om zichzelf en de waarde die zij willen hebben binnen uw bedrijf, te herontdekken. 

Geen re-integratie maar des-integratie is in deze het toverwoord. Ze zijn niet voor niets 'ziek' geworden in de oude situatie.

 

Medewerkers met extra potentie (creatief-denkend / hoogbegaafd)

Wanneer een werknemer gedreven, snel, creatief, innovatief en/of anders-bedraad is, zal deze hard moeten werken om zich aan te passen aan het collectief. Voor zowel hen als voor u werkt dit aanpassen waarde-verminderend. Juist zij zijn gebaat aan ruimte, een eigen tempo en de mogelijkheid om bij te dragen. 

Ook al biedt u als werkgever deze ruimte, vaak zit er in de werknemer een blokkade om deze ruimte ook daadwerkelijk in te (durven) nemen. 

Deze coaching is zowel mogelijk voor individuen als aan groepen.

Preventie en inspiratie binnen uw bedrijf

Wilt u dat uw bedrijf in beweging blijft dan is het belangrijk dat uw werknemers in beweging blijven. Zowel fysiek als geestelijk. Dat laatste kan verzorgt worden door het platform 'Lieke Geeft Raad', speciaal voor bedrijven, waarin men wekelijks geestelijk geprikkeld wordt middels een coachvideo. De onderwerpen variëren, en bieden voor één ieder meer dan voldoende groeimogelijkheden.

Voorbeelden van onderwerpen:

  • Faalangst
  • Succesangst
  • Wat is mijn unieke intentie
  • Erkenning, wat zegt dat over jouw eigenwaarde?
  • Frustratie, hoe ga ik hiermee om?

In mijn video's ga ik altijd naar de kern van de kijkers zodat zij zichzelf verantwoordelijk gaan voelen en de regie gaan nemen over hun eigen proces. Wanneer de kijker behoefte heeft aan ondersteuning aangaande het onderwerp, kan ik hem/haar ondersteunen via de chat.

Advies: Zowel individueel als collectief. Men kan aansluiten bij het bestaande platform maar er kan ook een apart platform gerealiseerd worden voor uw bedrijf.

IK KOM GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN KENNISMAKING EN/OF EEN OP MAAT GEMAAKT PLAN

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.