Lieke van der VorstInterview

klik op foto

Podcast

klik op fotoMEER OVER MIJ

DÉ ERVARINGSDESKUNDIGE OP HET GEBIED VAN POSITIEVE DESINTEGRATIE

HET AVONTUUR ZOEKEN IN JEZELF

Ik heb altijd grote dromen gehad en deze nagejaagd. Dat was makkelijk toen ik nog alleenstaand en kinderloos was. Er was niets of niemand die mij tegenhield. Zo zat ik op mijn 21e in Irak en leidde daar de lokale politie op. Op mijn 23e vertrok ik in mijn eentje naar Australië voor een jaar en in 2007 deed ik mee aan Expeditie Robinson en haalde ik de halve finale.

Uitzonderlijke prestaties en mijn omgeving was trots op mij. Maar niet lang na zo'n avontuur zakte ik in en voelde ik een enorme behoefte naar..... tja, naar wat?

Heel lang wist ik niet waar ik naar op zoek was. Ik voelde me ondankbaar. Zag dat vele mensen tevreden waren en lekker hun ding deden zonder zich de vragen te stellen die ik wel had. Wie ben ik nou eigenlijk? Waarom ben ik zo onrustig en zoekende? Wat is mijn bedoeling op deze aarde? Hoe kom ik daarachter?

Pas toen ik ten einde raad was ontdekte ik de theorie van positieve desintegratie. Dat ik deze vragen had, was geen teken van gekte of zwakte. Het betekende dat ik potentie had om te groeien naar iets wat nog niet bestond en dat ik zelf diende te creëren. Niet door te doen wat van mij verlangt werd maar door te varen op mijn innerlijke kompas.

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.