REVIEWS

Dankbaar ben ik voor de reviews die ik ontvang op deze pagina. Naast deze reviews ontvang ik voornamelijk bedankjes via kaartjes, kadootjes, telefoontjes en mailtjes. Echter zijn ze vaak te persoonlijk om hier te delen maar tijdens een kennismaking, lezingen en workshops vertel ik graag over het effect wat Positieve Desintegratie op mijn klanten/bezoekers heeft.  

Commentaren: 35
 • #35

  Patrick (dinsdag, 28 januari 2020 21:35)

  Lieke wat heb je met me gedaan.
  Ik was mezelf verloren en kon de weg even niet terug gevonden krijgen. Lieke heeft mij geholpen de afslagen te pakken die ik nodig had om weer van mezelf te gaan houden. En nog veel meer. Lieke liet mij inzien dat leven vanuit gevoel zoveel mooier kan zijn dan leven wat maatschappelijk verantwoord is.
  Wat is het toch mooi om keuzes te kunnen maken vanuit mijn hart. En alles te kunnen doen uit liefde en met passie. Ik volg het intens 10 traject. Ik heb het nog niet afrond en zit er nog midden in en kijk nu alweer uit naar de volgende sessie. En ja het heeft me tranen gekost maar het gaat erom wat het me uiteindelijk gaat brengen. Lieke je bent een topper.

 • #34

  Monique (maandag, 27 januari 2020 19:43)

  Ik ben in oktober '19 gestart met het Intens10 traject bij Lieke. We zijn nu een 3 maanden verder. En ik mag wel stellen dat mijn leven dankzij de coaching 180 graden is veranderd, in positieve zin wel te verstaan. Ik voelde mij raar, anders, paste me continu aan aan mijn omgeving om maar geaccepteerd te worden en vooral niet buiten de lijntjes te kleuren. Want dat was 'slecht'. Nu maak ik er een sport van om juist buiten de lijntjes te kleuren en continu te luisteren en te vertrouwen op mijn gevoel. Die wijst mij daar waar ik heen moet. En dat kost mij zoveel minder energie ten opzichte van de periode dat ik er maar alles aan deed om bij 'de rest' te horen. Sterker nog, het geeft me meer energie dan ooit! Is het makkelijk? Zeker niet! Is het eng? Doodeng soms! Maar iedere keer weer ben ik blij met de keuzes die ik maak. Want die zijn goed voor mij, niet voor mijn omgeving. Ik kwijn mijzelf niet langer meer weg. Ik mag er zijn, precies zoals ik ben. Want dat is precies goed. DAT is wat Intense10 met je doet! Dankbaar ♡

 • #33

  Conny T (vrijdag, 14 juni 2019 10:18)

  Ik heb het traject Intens10 gevolgd bij Lieke. Super blij mee, je wordt geen ander mens maar je wordt de persoon die je altijd al was en wilde zijn. Tijdens het traject vallen alle puzzelstukjes op hun plek. Niet altijd gemakkelijk om zo naar jezelf te kijken maar heel waardevol. Voor mensen die nog twijfelen. Niet twijfelen maar gewoon doen! Dé investering in jezelf.

 • #32

  hermiie (zaterdag, 06 april 2019 10:58)

  Afgelopen week een leuke interessante inspiratiesessie gehad van Lieke van der Vorst. Mooi filmpje kwam er in voor dat je laat nadenken over waar je nu staat en naar toe wilt.
  (When ego is lost, limit is lost. You become infinite, kind, beautiful.)

 • #31

  Corina van der Veer (zaterdag, 06 april 2019 10:54)

  Wat een leuke inspiratiesessie vandaag op mijn werk. Lieke van der Vorst, inspirator, spreker en coach was door mijn collega Saskia uitgenodigd om te spreken over het loslaten van het ego, leven vanuit je hart. Bijzonder, zoveel raakvlakken met mijn persoonlijke aanpak, zowel in mijn werk als in mijn coaching. En de animo in onze organisatie is zo groot, dat Lieke nog twee van deze workshops geeft. En juist die grote belangstelling voor deze workshop geeft mij dan weer zoveel inspiratie. Heerlijk!

 • #30

  Jeroen (zaterdag, 06 april 2019 10:50)

  Over de workshop 'Loslaten van het ego'
  Lieve Lieke, erg mooie en inspirerende middag! Bedankt!

 • #29

  Erika (zaterdag, 06 april 2019 10:49)

  Over de workshop 'Loslaten van het ego'
  Bedankt voor dit waardevolle kado. Kwetsbaarheid is zó kostbaar en waard om te leven!

 • #28

  S Maijer (zaterdag, 06 april 2019 10:47)

  Ik heb de workshop ervaren als een hele leuke, mooie en inspirerende middag!

 • #27

  middelhoek (zaterdag, 06 april 2019 10:46)

  Ook ik was bij de workshop! Heel fijne middag gehad met mooie inzichten. De ruimte was er om je kwetsbaar op te stellen. Erg genoten!

 • #26

  gjenb (zaterdag, 06 april 2019 10:45)

  Ik heb de workshop 'loslaten van het ego' gevolgd en vond het zeker niet zweverig! Een mooie middag waarin ruimte en veiligheid was voor het delen van levenservaringen.
  Collega's ook enorm bedankt!

 • #25

  RP (zondag, 23 december 2018 17:38)

  Sinds een paar maanden volg ik een coaching traject bij Lieke en inmiddels heb ik al wat mooie ontdekkingen over mezelf gedaan. Lieke heeft een ontspannen en persoonlijke manier van coachen en er is bij mij nooit het gevoel dat er een “probleem” is dat opgelost dient te worden. Het voelt meer als een ontdekkingsreis naar wat voor mij belangrijk is. Lieke is daarbij mijn stok achter de deur en weet me telkens wanneer ik vastloopt weer een stapje verder te helpen met een op dat moment passende opdracht, een nieuw inzicht of een inspirerende opmerking. Ik ben benieuwd waar dit proces me gaat brengen en wat ik allemaal nog meer over mezelf mag leren!

 • #24

  J. (dinsdag, 18 december 2018 09:53)

  Niets is goed of fout en het voelt zo goed! Totaal vast in de dagelijkse sleur en vasthouden aan alles wat vertrouwt is en daardoor stil staan.... Dankzij Lieke ben ik weer in beweging. Op mijn eigen tempo gaat er weer een wereld open.

 • #23

  M (donderdag, 13 december 2018 14:02)

  Het traject in mei gestart. 10 coach sessies in een pakket. In mijn zw schap gestart. Het plannen op een moment die voor mij uit komt . Een maand stil staan .. last minute afmelding omdat ik t eigenlijk allemaal wel zelf wist. Het maakt niks uit. Lieke is flexibel. Ze is betrokken stelt de juiste vragen om je tot nadenken te zetten. Na 4 jaar twijfelen over werk privé in balans, lijk ik nu eindelijk de goede weg op. Ik weet meer wat ik wil en wat ik niet wil. elke week na een coach sessie een huiswerk opdracht, werkte voor mij super er dagelijks even mee bezig te zijn.
  Thnx to Lieke �je bent n topper !

 • #22

  D. B. (zondag, 23 september 2018 21:27)

  Samen met Lieke ben ik een coaching-traject begonnen. Aan het begin van het traject was ik erg onzeker, was ik een afwachter en durfde ik niet zo snel op mensen af te stappen. Het eerste gesprek liep daarom erg stroef... van mijn kant. Er waren veel open wonden waar ik nooit een pleister op heb gedaan. Ik kende mijzelf niet en wat ik allemaal wilde gaan bereiken in mijn leven. Samen met Lieke ben ik een traject in gegaan en met succes afgerond. Ik weet nu wat ik wil bereiken in mijn leven, wat mijn levensmotto is en wat ik over een half jaar en over 5 jaar wil gaan bereiken. Oftewel wat je kan dromen, kan je ook bereiken!

  Ik kan Lieke aan iedereen aanbevelen! Bedankt voor alles Lieke!

 • #21

  Wendy Verbruggen (dinsdag, 14 augustus 2018 20:04)

  Lieke, bedankt voor de mooie avond gisteren. Erg interessante en zinvolle theorie. Duidelijk uitgelegd met mooie concrete en sprekende voorbeelden.

 • #20

  Danielle (dinsdag, 14 augustus 2018 19:43)

  Lieke bedankt voor de hele mooie en bijzondere avond. Het heeft mij aan het denken gezet.

 • #19

  Cindy Loch (maandag, 13 augustus 2018 23:19)

  Zojuist terug van de masterclass. Heldere theorie, goed en begrijpelijk uitgelegd door Lieke. Door de intieme setting (fijne ruimte, klein groepje, sfeer die Lieke neerzet) was er ruimte voor persoonlijke vragen/belevingen en dat zorgde voor herkenning, begrip en bevestiging.
  Mooi! Aanrader voor iedereen die bezig is met (de eerste stappen van) zelfontwikkeling, het gevoel heeft dat er meer in het leven moet zijn dan de alledaagse 'ratrace' en hier handreikingen in zoekt. Ik heb er een mooi duwtje in de rug aan overgehouden en ben nog enthousiaster geworden om volgende stappen te zetten!

 • #18

  J. (zaterdag, 28 juli 2018 11:03)

  Masterclass 27 juli:
  Heel erg interessante kennismaking met TPD + toegankelijk.

 • #17

  Carmen (zaterdag, 28 juli 2018 11:03)

  Masterclass 27 juli:
  Lekker duidelijk, positief, veel herkenning. Fijn dat er persoonlijke ervaringen naar voren kwamen. Blij met Jip en Janneke taal en een fijne setting waardoor ik mijn verhaal durfde te doen.

 • #16

  Y. (zaterdag, 28 juli 2018 10:59)

  Masterclass 27 juli:
  Een mooie introductie/kennismaking van TPD. Helder in combinatie met persoonlijke verhalen. Ik hoop dat je hier veel mensen mee gaat inspireren.

 • #15

  Vivienne (zaterdag, 28 juli 2018 10:57)

  Masterclass 27 juli.
  Superleuk, heel toegankelijk. Goed gedaan!

 • #14

  Claudia Kuenen (maandag, 18 juni 2018 21:41)

  Ik heb in mei de masterclass gevolgd en dit heeft bij mij tot nieuwe inzichten geleid. In het dagelijkse leven gaan veel dingen op de automatische piloot. Lieke heeft me daarvan bewust gemaakt en laten zien dat en hoe het anders kan. Het houdt me regelmatig bezig en maakt me nieuwsgierig naar meer. Gelukkig volg ik je op Facebook en binnenkort maar eens een huiskamer bijeenkomst bijwonen.

 • #13

  Hanneke (maandag, 07 mei 2018 12:45)

  Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling dan is deze masterclass zeker een aanrader.

  Ik heb deze masterclass 29 april gevolgd. Het was duidelijk, begrijpelijk, leerzaam, positief, gezellig, herkenbaar en interactief.

  Gewoon opgeven!

 • #12

  Don (donderdag, 26 april 2018 15:50)

  Ik had nog nooit van positieve desintegratie gehoord en het heeft me verrast dat me dit weer (bij toeval) nieuwe inzichten geeft terwijl ik al geruime tijd bezig ben met verschillende trajecten om mezelf te “ontdekken en te verbeteren”.
  Ik vond het interessant dat ik het gevoel kreeg waar en hoever op de weg te zitten in mijn zoektocht en leven, alsof je het aanwijst op een kaart.
  Tevens vond ik de avond ook erg gezellig en prettig doordat je achteraf snel een goed gesprek hebt met andere mensen die je eigenlijk nauwelijks kent. Ik vond de masterclass een bijzondere beleving en zeer de moeite waard!

 • #11

  Karin Weerts (dinsdag, 24 april 2018 12:18)

  Lieke komt echt bij mij binnen en zet je aan het denken. De masterclass erg positief ervaren en de quotes zijn erg herkenbaar en nuttig voor de toekomst. Zeker een aanrader.

 • #10

  Maaike (woensdag, 18 april 2018 14:25)

  Lieke weet als geen ander nuttige informatie, persoonlijke ervaringen en verhalen van deelnemers te mixen in deze interessante masterclass. Een aanrader dus!

 • #9

  Anne (dinsdag, 10 april 2018 17:33)

  Ik heb op 6april deelgenomen aan masterclass positieve desintegratie en kwam daar binnen maar voelde al gauw een warme gelijkgestemdheid, de avond was wat ik er van verwachtte, leerzaam, getuige de gezellige discussie na afloop, eindelijk een avond die zeer zinvol was en toepasbaar voor de toekomst. Dankjewel Lieke, veel succes verder, je verdiend het.

 • #8

  K. Jansen (dinsdag, 10 april 2018 17:31)

  Ja Lieke weet zeker raad.. was een zeer fijne gezellige "positieve " avond.. met veel nieuwe/andere inzichten en handvaten.. Bedankt lieve Lieke..

  (En je quotes lees ook steeds met veel plezier)

 • #7

  H van den Boom (maandag, 09 april 2018 13:06)

  De masterclass was een mooie, waardevolle avond.

 • #6

  M. Philipsen (maandag, 09 april 2018 13:05)

  2 april 2018

  Het was een interessante, herkenbare en afwisselende masterclass! Het zet je echt aan het denken..... mooi om dat te ervaren! Voor iedereen een aanrader dus!

 • #5

  H. Janssen (maandag, 09 april 2018 13:02)

  Interessante masterclass, zet aan tot nadenken en geeft nieuwe inzichten over persoonlijke ontwikkeling.

 • #4

  J.P Kuypers (maandag, 09 april 2018 13:01)

  9 maart 2018

  Een vernieuwende blik op coaching!

 • #3

  S Baumler (maandag, 09 april 2018 13:01)

  30 maart 2018

  Gisterenavond een erg leuke masterclass gevolgd bij Lieke. Vol enthousiasme neemt Lieke je mee in het pad dat je volgt bij persoonlijke ontwikkeling. Gaaf om te zien dat vele adviezen die je vaak leest over persoonlijke ontwikkeling één geheel gaan vormen. Erg verhelderend en het stimuleert om verder aan de slag te gaan met mijn eigen passie. Dank je Lieke!

 • #2

  K Zwart (maandag, 09 april 2018 12:57)

  7 april 2018

  Gisteravond een inspirerende masterclass gevolgd bij Lieke! Ik heb weer wat nieuwe inzichten gekregen en raad het zeker weten aan! Bedankt Lieke voor de gezellige avond.

 • #1

  R van Geffen (maandag, 09 april 2018 12:55)

  29 maart 2018

  Vanavond de Masterclass positieve desintegratie gevolgd nadat ik je verhaal op Facebook had gelezen. Je gaf heel duidelijk en herkenbaar uitleg, waardoor ik meteen in mijn hoofd (en gevoel trouwens...) stappen ging maken! En nu gaan doen en paden slijten....
  Dankjewel! Een aanrader hoor!

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.